vensterman logo
sitemapcontact
VenstermanAluminium › Ecologie

Ecologie

Duurzaam voor u, duurzaam voor iedereen

Ramen en deuren zijn het visitekaartje van je woning. Daarnaast reken je erop dat ze stevig zijn en je een veilig gevoel geven. Maar daarbovenop verlang je prestaties op het vlak van energiezuinigheid. Eén van de superkrachten van Vensterman is om het maximum resultaat te bereiken wat dit laatste betreft, hetwelk een minimum energiefactuur impliceert. Uw keuze voor dubbel glas, hoogrendementsglas of andere beglazing in uw aluminium ramen bepaalt voor een groot deel de isolatiewaarde. Doch aangezien de kamers van de aluminium profielen van Sapa worden onderbroken door hoogwaarde isolatiestrips, kan aluminium schrijnwerk vandaag probleemloos concurreren met andere materialen wat betreft de U-waardes van de profielen.

Bedenk overigens dat je door te kiezen voor deze producten ook in aanmerking komt voor isolatiepremies, renovatiepremies en subsidies van je gemeente of gewest!

Materialen die het milieu sparen

Vensterman denkt bovendien een stapje verder. Opdat jouw raam ook in de toekomst uitzicht kan geven op een gezonde planeet, kiezen we resoluut voor PVC en aluminium. Dat komt omdat beide materialen geproduceerd kunnen worden met een minimum aan energieverbruik. En da’s niet alles: er bestaan weinig producten die zo gemakkelijk en in ruime mate kunnen gerecycleerd worden. Zo spaar je door te kiezen voor PVC en aluminium niet enkel je portemonnee, maar ook het milieu.


Vesterman plaatste onze ramen, deuren en het glas precies zoals wij het samen besproken hadden.

Zelfs de afwerking konden wij volledig zelf kiezen!

Aluminium ramen?

Vraag nu een offerte voor uw ramen en deuren

Voor aluminium profielen werkt Vensterman samen met Sapa, een van de grootste aluminium-producenten van de wereld.


sapa