vensterman logo
sitemapcontact
VenstermanAluminium › Ramen & Deuren

Ramen & deuren

Aluminium, da's voor altijd.

Aluminium is een rijzende ster in de bouwwereld. Hoe kan het ook anders, als je drie maal zo licht bent als ijzer, maar wel heel sterk, veilig, roestbestendig, onderhoudsarm en ook nog eens sterk scoort als isolator? Reken hierbij nog de onbeperkte mogelijkheden inzake stijl, kleur en vorm, en je weet waarom de Vensterman dit aluminium profielen voor jou in huis heeft.

EIGENSCHAPPEN ALUMINIUM

Kies jouw profiel, jouw stijl

Waar je ook woont, welk type huis je ook bezit en hoe je het ook inricht: het perfecte aluminium profiel ligt bij ons op jou te wachten. Ben je rechtuit fier op strak minimalisme of ronduit vertederd door sierlijke landelijkheid, de juiste uitvoering voor jouw stijl bestaat.

Geef vorm aan je creativiteit

Bij Vensterman kies je niet enkel zelf je stijl. Een bijzondere kwaliteit van aluminium is dat het zich gemakkelijk laat bewerken, en aluminium ramen krijgen daardoor qua vorm onbeperkte mogelijkheden: trapeziumvorm, rond, driehoekig, … Met aluminium vallen alle beperkingen weg.
Aluminium profielen zijn zeer licht, hetwelk toelaat om grote oppervlaktes met een maximum lichtinval te ontwerpen. Bovendien laat haar sterkte het gebruik toe voor grote aluminium schuifdeuren, aluminium binnendeuren, veiligheidsdeuren, …

Wat zeg je???

Heb je ramen met hoogrendements- glas laten plaatsen zonder de hulp van Vensterman in te roepen?!