vensterman logo
sitemapcontact
VenstermanPVC › Ecologie

Ecologie

Duurzaam voor u, duurzaam voor iedereen

Ramen en deuren zijn het visitekaartje van je woning. Daarnaast reken je erop dat ze stevig zijn en je een veilig gevoel geven. Maar daarbovenop verlang je van jouw nieuwe ramen, binnendeuren en buitendeuren prestaties op het vlak van energiezuinigheid. Eén van de superkrachten van Vensterman is om het maximum resultaat te bereiken wat dit laatste betreft, hetwelk een minimum energiefactuur impliceert. Jouw keuze voor dubbel glas, driedubbelglas, hoogrendements- of ander glas bepaalt voor een groot deel de isolatiewaarde, doch ook wat de U-waarde van de profielen betreft, garanderen de PVC-profielen van Deceuninck ongeëvenaarde waardes.
Bedenk overigens dat je door te kiezen voor deze producten ook in aanmerking komt voor een isolatiepremie, renovatiepremie en subsidies van je gemeente of gewest!

Materialen die het milieu sparen

Vensterman denkt bovendien een stapje verder. Opdat jouw nieuw raam ook in de toekomst uitzicht kan geven op een gezonde planeet, kiezen we resoluut voor PVC en ALU. Dat komt omdat beide materialen geproduceerd kunnen worden met een minimum aan energieverbruik. En da's niet alles: er bestaan weinig producten die zo gemakkelijk en in ruime mate kunnen gerecycleerd worden. Zo spaar je door te kiezen voor PVC en ALU niet enkel je portemonnee, maar ook het milieu.

Vensterman staat garant voor duurzaam bouwen & verbouwen en helpt op die manier de wereld te redden.